Levertijd & verzendkosten

 

Verzenden

Voor het verzenden van onze artikelen maken wij gebruik van PostNL of DHL binnen Nederland en DPD voor België. Wij hanteren vaste tarieven voor verzending, ongeacht het formaat van het pakket;

Standaard tarief: €5,25
Verzending naar België: €8,75 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf  €75,00 binnen Nederland en €100,- voor België.

Handmade with Love collectie

Alle artikelen uit de Handmade with Love collectie worden gratis geleverd binnen Nederland. Voor België hanteren wij verzendkosten van €5,95. 

Let op! Wanneer je een artikel uit onze eigen voorraad én uit de Handmade with Love collectie besteld dan worden er tweemaal verzendkosten berekent voor verzending naar België. Dit omdat het meerdere verzendingen betreft. De totale verzendkosten betreffen dan €14,45. 

Levering

Wij streven erna binnen 24 uur, en uiterlijk binnen 3 werkdagen, je pakket af te leveren bij een afleverpunt. Via de track & trace die je van ons via e-mail ontvangt blijf je op de hoogte van de levering van je pakket. Let op! Brievenbuspakketten worden via de postbezorger geleverd, deze heeft geen mogelijkheid om de zending te scannen bij aflevering. Hierdoor kan de track & trace bij brievenbuspakketten afwijken van de daadwerkelijke levering. Mocht je 3 werkdagen na verzending je pakket nog niet hebben ontvangen neem dan contact met ons op. 

Handmade with Love collectie

Omdat de artikelen op bestelling handgemaakt worden kan er een langere levertijd zijn dan uw wellicht gewend bent van maximaal 3 weken. We proberen uiteraard uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Omdat op bestelling gemaakte artikelen direct worden verzonden door onze externe verkopers, kan het voorkomen bij een bestelling van 2 of meer producten, dat u meerdere pakketjes ontvangt die op verschillende levertijden binnenkomen. Wij hopen op uw begrip!