Welkom!

Lunabear is een online conceptstore met duurzame artikelen voor baby’s en kinderen. Ons doel is om voor jou een uniek en divers assortiment samen te stellen met de mooiste milieu bewuste artikelen die zijn gemaakte van veilige en natuurlijke materialen of met een duurzaam doel. Hopelijk kunnen we je inspireren met de leukste (handgemaakte) items van bijzondere merkjes die met veel zorg en aandacht hun producten ontwikkelen. Voor een betere toekomst voor onze kleintjes én onze planeet!

Gratis verzending

vanaf €75,- binnen Nederland

Met liefde verpakt

op een duurzame en verantwoorde manier

14-dagen bedenktijd

gemakkelijk retourneren
binnen twee weken

Ik ben ervan overtuigd dat alle beetjes helpen, hoe klein ook. Help jij ook mee?

Hoi!

Ik ben Claudia en begin 2022 ben ik met Lunabear begonnen. Mijn allergrootste inspiratie voor deze webshop? Dat is uiteraard mijn dochter Sofia. Bij het kopen voor spulletjes voor haar, was het niet alleen belangrijk dat het er leuk uitzag, maar ook gemaakt met zorg voor onze planeet én voor onze kleintjes. Zo startte mijn zoektocht naar de mooiste duurzame babyspullen en is het idee van Lunabear ontstaan.

Binnen Lunabear probeer ik zoveel mogelijk duurzaam en verantwoord te ondernemen, zodat we onze planeet net een stukje beter kunnen doorgeven aan de volgende generatie.

Het belangrijkst vind ik dat al onze mooie producten van goede kwaliteit zijn en eerlijk gemaakt worden met respect voor onze planeet. Daarom zijn onze producten veelal handgemaakt, duurzaam en voornamelijk geproduceerd binnen Europa.

Ik ben ervan overtuigd dat alle kleine beetjes helpen. Help jij ook mee?

Liefs Claudia