Give Back Friday

Lunabear zet zich in voor een betere toekomst voor onze kleintjes én onze planeet 🌱help jij ons mee?

Je zal het ongetwijfeld al gemerkt hebben, Black Friday komt eraan. Het internet wordt overspoeld met Black Friday deals die gefocust zijn om de consument te verleiden. Er worden veel aankopen gedaan, meer pakketten verstuurd dan op een normale dag en in sommige gevallen wordt de adviesprijs hoger gepresenteerd waardoor de korting groter lijkt. Met als resultaat dat de retouren oplopen tot wel 140%.
Bij Lunabear veranderen we graag de visie van deze commerciële dagen.
Daarom wordt Black Friday bij ons Give Back Friday! Van 21 t/m 27 november geven wij 10% korting op ons gehele assortiment. Hierbij heb je twee opties:

 GIVEBACK5    GIVEBACK10
Je doneert 5% van de korting aan Free a Girl en de rest houd je zelf. Fijn voor allebei! Gebruik de code GIVEBACK5. Je doneert de hele 10% korting aan Free a Girl. Super! Gebruik de code GIVEBACK10.

                               

Help jij ons mee Free a Girl te steunen?

De opbrengst van onze Give Back Friday week gaat naar Free a Girl.

Wereldwijd zitten er 2 miljoen kinderen, met name meisjes, vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Ze worden opgesloten en uitgebuit in onder andere bordelen, massagesalons of in garageboxen.

Free a Girl werkt keihard om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze uitgebuit hebben daadwerkelijk vervolgd worden, ook in Nederland. Sinds de oprichting van Free a Girl hebben zij al meer dan 6.200 kinderen kunnen bevrijden in 6 landen.

Shop in de week van 21 november en steun dit fantastisch doel!